Vacatures.

Menu.

Webdesign

Je website is het visitekaartje van je bedrijf en zorgt er voor dat je je klanten kunt bereiken en kunt laten zien wat je voor hun kan betekenen!

  • 100+ websites gebouwd
  • Altijd gericht op de bezoeker
  • Ook perfect voor mobiel en tablet

     

Is je bedrijf gevestigd in Zeeland? Dan kies je het liefst voor een websitebouwer in de buurt. Wij zijn gevestigd in Arnemuiden, net onder Middelburg. Want een website laten maken doe je niet elke paar maanden of elk jaar. Een mooie website die goed converteert is de basis om nieuwe klanten te bereiken. En die website moet gewoon in één keer goed zijn. Daar kunnen we je bij helpen!

Wij bouwen geen standaard websites, maar websites op maat. Afgestemd op de doelstellingen die je hebt. Op de business die je hebt en op de doelgroep die je wilt bereiken. Wij weten precies wat wel en niet werkt online en zorgen daarom voor een website die er niet alleen goed en professioneel uitziet, maar er ook voor zorgt dat de bezoeker doet wat jij wilt dat hij doet: een bestelling plaatsen of contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

 

Lees verder>

Offline grafische vormgeving

Voor allerlei soorten drukwerk op maat ben je bij ons op het juiste adres. Wil je prachtige persoonlijke uitnodigingen voor jouw trouwfeest? Een uniek geboortekaartje van jouw zoon of dochter versturen? Flyers of boekjes laten ontwerpen voor een aankomend evenement van jouw sportvereniging in Zeeland? Of een wetenschappelijke poster voor een presentatie laten realiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vertel jouw wensen voor drukwerk op maat

Wat jij ook wilt laten ontwerpen en drukken, het is altijd belangrijk dat het eindresultaat op maat volledig naar wens is. Heb je alleen nog maar een schets of idee over hoe het drukwerk eruit moet komen te zien? Goed nieuws, want wij beschikken over een uitgebreide ontwerpservice. Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we wat er mogelijk is om tot een prachtig en uniek resultaat te komen. Leg je wensen persoonlijk of via de mail aan ons voor.

Domeinnaam en Hosting
Shared Hosting
Kies uit onze shared hosting pakketten het juiste plan voor uw website, project of app!
 

Met shared hosting deel je een server samen met onze klanten,
voor rustige tot middel drukke sites is dit een prima oplossing qua performance maar ook kostentechnisch.
Voor drukke sites of web applicaties raden wij een maatwerk oplossing aan bestaande uit ofwel een (managed) VPS of een (managed) dedicated server.
Wij denken graag mee om tot de beste oplossing te komen voor uw project!

Bekijk hier onze mogelijkheden!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Schroom nie!