Ontwerp & drukwerk

Ben jij op zoek naar grafische vormgeving? Van een logo en huisstijl tot de doorvertaling ervan; bij Strooploos, een fullservice communicatiebureau, sta ik voor je klaar.

Zoals de term ‘fullservice’ al doet vermoeden, kun je bij mij terecht voor álle soorten grafische vormgeving. Of je nu op zoek bent naar een doeltreffende, creatieve invulling voor jouw visitekaartje, banner, beursmateriaal, brochure of magazine; ik help je graag verder. En ook voor de grafische vormgeving van je menukaart, flyer, folder, rapportage of jaarverslag mag je me absoluut bellen. Wat de ‘vorm’ ook is, ik zorg voor knallende designs die aandacht trekken en aansporen tot (re)actie.

Hoe ik te werk ga.
Ik vorm altijd eerst een goed beeld van jouw onderneming en wensen. Daarna vang ik het geheel in kleur en vorm. In beeldmerken, tinten, typografie, noem maar op. Jij als klant mag vervolgens schieten, sturen en beslissen. Zo weet ik zeker dat jouw bedrijf naar buiten toe uitstraalt wie je van binnen echt bent.

Drukwerk

Grafische vormgeving in alle soorten en maten Grafische vormgeving is overal om ons heen. Websites, tijdschriften, menukaarten, boekomslagen, verkeersborden en zelfs bankbiljetten; een grafisch vormgever heeft hier allemaal aan bijgedragen. Benieuwd wat ik allemaal kan creëren?

Aanleveren

Lever de teksten, afbeeldingen en omschrijvingen per mail aan. Daarna sparren we samen om een goed beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Met in ons achterhoofd het beoogde doel en de uitstraling.

Ontwerp

Nadat alle materialen zijn ontvangen en we ideeën hebben uitgewisseld, begin ik direct met het werk. Je kunt binnen ongeveer 3werkdagen een kwalitatief hoogstaand ontwerp verwachten, rechtstreeks in je inbox.

Correctie

Tijdens de feedbackfases kun je gewenste aanpassingen en toevoegingen doorgeven. Of het nu gaat om kleine wijzigingen of zelfs een volledig nieuw ontwerp, alles is mogelijk en staat open voor discussie.

Drukken en leveren

Als je tevreden bent met het ontwerp van de flyer, wordt deze gedrukt en indien gewenst bij jou thuis afgeleverd.